Bahan
5 biji telur
1 cwn minyak sapi
1 setngah cwn gula halus
1 cwn tpng
6 sb susu pekat
1/2 st baking powdr
Caranya;
1)pukul telur,gula,susu,minyak sapi,,
hingga sebati.
2)cmpurkn tpng ,baking pwdr,gaul sebati
3)bahagikn doh ikut warna dan perasa
4)guna kuali lengkung tebal kalis minyak
5)oles ngn tisu kuali .ambil bermula dgn 1 sudu bsar..mula le mendadar,,lipat 2 angkat
6)ambil lagi adonan ambil pulak 3 sb dadrkn ambil yg sudah masak tadi.letakn d atas dadar ke2 lipat kemas ok angkat,,
7)dadarlagi...ambil lagi..kek tadi letak n bungkus kemas begitu le seterusnya..hingga 7,9 lapis..sejukn baru potong.
1 cwn minyak sapi
1 setngah cwn gula halus
1 cwn tpng
6 sb susu pekat
1/2 st baking powdr
Caranya;
1)pukul telur,gula,susu,minyak sapi,,
hingga sebati.
2)cmpurkn tpng ,baking pwdr,gaul sebati
3)bahagikn doh ikut warna dan perasa
4)guna kuali lengkung tebal kalis minyak
5)oles ngn tisu kuali .ambil bermula dgn 1 sudu bsar..mula le mendadar,,lipat 2 angkat
6)ambil lagi adonan ambil pulak 3 sb dadrkn ambil yg sudah masak tadi.letakn d atas dadar ke2 lipat kemas ok angkat,,
7)dadarlagi...ambil lagi..kek tadi letak n bungkus kemas begitu le seterusnya..hingga 7,9 lapis..sejukn baru potong.