FLORENTINE COOKIES
Bahan-bahan:
2 1/2 cawan florenta
250g badam keping
250g biji bunga matahari
sedikit kuaci hitam
Cara:
1. Panggang semua kekacang, biarkan sejuk.
2. Campur semua kekacang dengan tepung florenta, gaul rata.
3. Letakkan dalam loyang yang telah dialas dengan baking paper.
4. Bakar dalam oven 170 lebih kurang 8 minit atau sehingga keperangan.
5. Terus potong setelah dikeluarkan dari oven
Bahan-bahan:
2 1/2 cawan florenta
250g badam keping
250g biji bunga matahari
sedikit kuaci hitam
Cara:
1. Panggang semua kekacang, biarkan sejuk.
2. Campur semua kekacang dengan tepung florenta, gaul rata.
3. Letakkan dalam loyang yang telah dialas dengan baking paper.
4. Bakar dalam oven 170 lebih kurang 8 minit atau sehingga keperangan.
5. Terus potong setelah dikeluarkan dari oven